Tweedehands
Breizh MH Brehat 24 TI (2021)
49 550€ Incl.
55715€
Kenmerken
Merk
BREIZH
Model
Brehat 24 TI
Jaar
2021
Oppervlakte
26.00 m²
kamers
2
Aantal bedden
4
Badkamers
1
Aantal toiletten
1
Panoramische woonkamer
Let op: De genoemde prijzen zijn van onze modellen die op dit moment op de camping aanwezig zijn. Voor een nieuw chalet uit de fabriek (2022 model) kunnen wij een meerprijs in rekening brengen.
Available on camping
Voorzieningen
Grote hoekbank
Elektrische kachels
Ingebouwde vaatwasser
Bijzonderheden
Praktisch ingedeeld

Bent u geïnteresseerd in deze chalet?

Neem contact op met Margriet, Kathrin, Arjan of Jan-Wouter op 0519 349 133 of vul onderstaand formulier in:

Door dit formulier in te vullen, gaat u ermee akkoord dat uw persoonlijke gegevens worden verzonden naar en geregistreerd door Siblu NL B.V. om contact met u op te nemen per e-mail of telefoon, naar aanleiding van uw oriëntatie op de aankoop van een vakantiechalet bij Siblu. Laat uw telefoonnummer achter als u door ons teruggebeld wilt worden.
Postcode

Siblu NL B.V. treedt op als verwerkingsverantwoordelijke en verzamelt uw gegevens op basis van uw toestemming om u commerciële communicatie te sturen. Bekijk hier meer informatie over het beheren van uw gegevens en uw rechten.

*Velden zijn verplicht
Budget
Lauwersoog
Waddenzee

Op de grens tussen de provincies Groningen en Friesland vindt u een plek waar de natuur ongestoord zijn gang gaat. Een chalet op Vakantiepark Lauwersoog is dan ook de ideale uitvalsbasis naar drie prachtige natuurgebieden, namelijk het Nationaal Park Lauwersmeer, Nationaal Park Schiermonnikoog en het UNESCO Werelderfgoed de Waddenzee.