Let op! Geld lenen kost geld

 

Uw chalet financieren

Wil je graag eigenaar worden van een eigen chalet? Dat is mogelijk een grote uitgave voor u. Heeft u het bedrag daarvoor niet meteen tot uw beschikking? Wij bieden de mogelijkheid tot huurkoop. Siblu heeft in BNP Paribas Personal Finance B.V. een gedegen partner gevonden om te helpen bij de investering voor de aankoop van uw eigen chalet. Met huurkoop kunt u het chalet van uw dromen financieren en in handige maandelijkse bedragen aflossen. Tevens heeft u de optie om een aanbetaling op uw chalet te doen, waardoor de maandelijkse kosten lager zullen zijn. Het bedrag dat overblijft betaalt u in maandelijkse termijnen plus een vast rentepercentage. Zo weet u altijd waar u aan toe bent.

Hoe werkt het? 

U leent een bedrag en betaalt dit bedrag plus een vaste rente in maandtermijnen terug. De hoogte van het maandbedrag wordt berekend door middel van de looptijd, de aanbetaling (optioneel) en de prijs van het chalet. Zo weet u precies waar u aan toe bent. Aan het einde van het contract is het chalet van u, er vanuit gaande dat alle termijnen zijn betaald. 

Voordelen

  • Aantrekkelijke rente 
  • Het rentepercentage staat vast voor de gehele contractperiode 
  • Vaste maandelijkse betalingen
  • Looptijd naar keuze tot maximaal 84 maanden 
  • Optionele aanbetaling
  • Extra aflossen mogelijk tegen lage kosten

Meer weten?

Wilt u meer weten over deze financieringsmogelijkheid? Neem contact op met onze sales teams op één van onze vakantieparken:

Vakantiepark Lauwersoog

Telefoonnummer0519 - 349 133

E-mailadressales.lauwersoog@siblu.nl

Vakantiepark in de Bongerd

Telefoonnummer: 0118 - 581 510

E-mailadressales.de.bongerd@siblu.nl

Vakantiepark de Oase

Telefoonnummer06 - 1004 7773  

E-mailadressales.de.oase@siblu.nl

Vakantiepark Meerwijck

Telefoonnummer0598 323 659  

E-mailadressales.meerwijck@siblu.nl

U bent al eigenaar van een chalet bij Siblu?

Heeft u al een contract met Siblu en heeft u nog vragen over de financiering?

Neem dan contact op met uw sales team of met BNP Paribas via 088-8866933 of via aftersales@bnpparibas-pf.nl.

 

BNP Paribas Personal Finance BV. (kantoorhoudende te Marten Meesweg 97, 3068 AV Rotterdam) treedt op als aanbieder van de genoemde financieringen. Siblu treedt op als vrijgestelde bemiddelaar en bemiddelt niet uitsluitend voor BNP Paribas Personal Finance BV. Dit betreft geen advies, u dient zelf te bepalen of het door u gewenste krediet aansluit bij uw wensen, behoeften en persoonlijke situatie. Verdere informatie over deze kredietmogelijkheid kunt u vinden via de website van Siblu en de Europese standaardinformatie inzake consumentenkrediet wordt voorafgaand aan de totstandkoming van de overeenkomst aan u verstrekt.