Een chalet kopen in Zeeland op een Siblu vakantiepark?

Zeeland is één van de mooiste provincies die ons land rijk is. Kom er volledig tot rust in de prachtige natuur, geniet van de langgerekte stranden en proef de lokale gerechten. Met uw eigen stacaravan of chalet op een van onze vakantieparken in Oostkapelle of Renesse kunt u het hele jaar door genieten en tot rust komen. Zo vaak op vakantie als u wilt, spontaan een weekendje weg met de familie of een deel van de zomervakantie verblijven aan de Nederlandse kust. Dat is genieten. Bij ons kunt u kiezen uit diverse stacaravans en chalets op Vakantiepark in de Bongerd in Oostkapelle of Vakantiepark de Oase in Renesse.

Veel eigenaren kiezen ervoor om hun vakantiechalet te verhuren wanneer zij er zelf geen gebruik van maken. Met deze verhuurinkomsten kunnen uw jaarlijkse kosten aanzienlijk worden verlaagd. Wanneer u bijvoorbeeld gebruik maakt van het Siblu Premium verhuurprogramma, kunt u duizenden euro’s korting krijgen op de jaarplaatshuur!

Bekijk onze chalets in Zeeland

Ontdek onze vakantieparken in Zeeland

Vakantiepark de Oase ligt op loopafstand van het strand en aan het bruisende centrum van Renesse, het is de perfecte bestemming voor ontspanning en actie. Kies voor een dagje relaxen op het strand of op één van de gezellige terrassen van Renesse. Vakantiepark in de Bongerd is een moderne camping op 2,5 km van het strand met ruime plaatsen. Daarnaast heeft de camping een binnenzwembad en veel spel- en recreatiemogelijkheden. Een enthousiast animatieteam biedt activiteiten aan voor jong en oud.

Verken onze parken in Zeeland!

Zeeland
Zeeland op de kaart

Het eiland Schouwen-Duiveland in Zeeland is een prachtige bestemming omringd door water. Hier vindt u ons Vakantiepark de Oase, gelegen dicht bij zee en aan het bruisende centrum van Renesse. Een stacaravan op Vakantiepark de Oase is dan ook de ideale uitvalsbasis om hiervan te genieten en de prachtige en wisselende landschappen van het Zeeuwse eiland te ontdekken. 

Via de Oosterscheldekering rijdt u Walcheren in waar u de mooiste en schoonste stranden van Nederland met de meeste zonuren vindt. Dit eiland wordt gekenmerkt door diverse landschappen en een rijke cultuur. Een stacaravan op Vakantiepark in de Bongerd is een uitstekende locatie om alles van dit prachtige eiland te ontdekken.

Waarom een chalet kopen bij Siblu?

Dorp
Prachtige locaties
Onze parken liggen op prachtige locaties. Gelegen in aantrekkelijke en populaire toeristische gebieden, dicht bij zee en omringd door veel natuur. Ideaal om heerlijke fiets- en wandeltochten te maken en vakantie te vieren in uw eigen accommodatie.
Pictogram van een chalet
Groot aanbod chalets & stacaravans
We bieden nieuwe en gebruikte, volledig ingerichte chalets en stacaravans tussen de 20 en 75m² aan. Bepaal zelf de kleuren en interieur van het nieuwe chalet en kies zelf de locatie op de camping. Tevens ontvangt u bij de aanschaf van een nieuwe stacaravan 12 maanden garantie.
Sleutels
Vakantie of verhuur
U bepaalt zelf of u de accommodatie wilt verhuren en wanneer u er zelf wilt verblijven. En wanneer u bijvoorbeeld gebruik maakt van het Siblu Premium verhuurprogramma, kunt u wel tot duizenden euro’s korting krijgen op de jaarplaatshuur!

Probeer het eens uit

Wist u dat u bij ons een gratis nachtje kunt proefslapen? Zo kunt u ontdekken of een eigen chalet in het prachtige Zeeland ook iets voor u is. Wilt u weten wat de mogelijkheden van de chalets zijn? Op onze showterreinen kunt u een kijkje nemen in ons aanbod. U kunt uw eigen plaats op het park uitkiezen of gaan voor een volledig geïnstalleerd chalet.

Een afspraak maken of wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op via onderstaand contactformulier.

Laat uw gegevens achter

Wij zijn bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 09:00 tot 17:30 uur.

010 - 3031823

Door dit formulier in te vullen, gaat u ermee akkoord dat uw persoonlijke gegevens worden verzonden naar en geregistreerd door Siblu NL B.V. om contact met u op te nemen per e-mail of telefoon, naar aanleiding van uw oriëntatie op de aankoop van een vakantiechalet bij Siblu. Laat uw telefoonnummer achter als u door ons teruggebeld wilt worden.

Postcode
City
U overweegt de aankoop van een vakantiechalet binnen:
Legal terms

Siblu France SAS acts as data controller and collects your data on the basis of your consent. In this sense, if you have agreed to be contacted by telephone as part of your contact request, but also for proposals for new products and services by electronic mail, your data will be used by Siblu France SAS for commercial purposes. or marketing. Your data will be used only by the internal services of Siblu France SAS. Your data will be securely stored by Siblu for a period of three years from their collection or from the last contact from you. At the end of this period, Siblu France SAS may contact you again to find out if you wish to continue to receive commercial solicitations. In the absence of a positive and explicit answer, your data will be deleted. You have a right of access, rectification and deletion as well as portability of your data. You also have the possibility to oppose any processing of your data by Siblu or to request a limitation in the cases provided for by regulations and in particular Article 18 of the General Data Protection Regulations. For more information on your rights and how to exercise them, you can consult this link.

For any additional information on the processing of your personal data, you can consult the Siblu privacy policy.

Siblu NL B.V. treedt op als verwerkingsverantwoordelijke en verzamelt uw gegevens op basis van uw toestemming om u commerciële communicatie te sturen. Bekijk hier meer informatie over het beheren van uw gegevens en uw rechten.
*Velden zijn verplicht