Veel van onze 10.000 eigenaren in de Siblu parken vernieuwen hun stacaravan voor meer comfort, meer huurinkomsten of gewoon om een nieuwe stacaravan te kopen. Om deze redenen kunnen wij u een aantal uitstekende aanbiedingen op onze parken aanbieden! Zonder twijfel, de beste aanbiedingen op de markt! 

Om er zeker van te zijn dat u de juiste keuze maakt, wordt elk van onze tweedehands chalet en stacaravan gecontroleerd en getest door onze onderhoudsteams en verzekerd voor minimaal 12 maanden. U kunt er dus zeker van zijn dat uw aankoop in alle vertrouwen en transparantie geschiedt.

Ontdek de beste aanbiedingen van het moment door de bestemming van uw keuze te bezoeken!

Bekijk het huidige aanbod

Waarom kiezen voor een tweedehands stacaravan?

De tweedehandsmarkt is sterk ontwikkeld op het gebied van kamperen en caravannen. Afhankelijk van hun wensen, de samenstelling van hun gezin en hun budget, willen eigenaars hun stacaravan veranderen en een nieuw of tweedehands model kopen. Siblu vernieuwt haar vloot stacaravans voortdurend met kwaliteitsmodellen.

Check
Een scala aan keuzes
Onder de grote merken biedt Siblu stacaravans aan van merken zoals IRM, Trigano, Rapidhome, Victory, Louisiane... Zij bieden een kwaliteitsstructuur en -uitrusting, ontworpen voor hun duurzaamheid.
Check
Een garantie van 12 maanden
Bij Siblu bieden we kopers van tweedehands stacaravans en chalets, minimaal een jaar garantie, in geval van defect of pech. Service na verkoop is bij ons een prioriteit voor klanttevredenheid!
Check
Chalets en stacaravans in zeer goede staat
De stacaravans en chalets die tweedehands worden aangeboden, zijn door hun eigenaren met liefde onderhouden. Na elk vertrek van vakantiegangers werd het chalet gecontroleerd en schoongemaakt door het park.

Grote vrijheid aan keuze

De Siblu-catalogus is een uitkomst voor alle toekomstige bezitters van een stacaravan of chalet. U kunt uw chalet rechtstreeks op een stuk grond plaatsen op één van onze 3 vakantieparken. Er zijn meerdere stacaravans en chalets beschikbaar met een oppervlakte van 30 tot 40 m² of meer, 2 of 3 slaapkamers  en een prijsklasse van tussen de  25.000 en € 70.000. Installatie- en aansluitingskosten zijn in de verkoopprijs inbegrepen. Siblu NL biedt modellen aan die maximaal 1 jaar gebruikt en/of verhuurd zijn. En wist u dat onze tweedehands stacaravans en chalets een geschatte levensduur van 20 jaar of meer hebben? 

Nieuwsgierig geworden? Bekijk direct ons aanbod van tweedehands chalets!

Ontdek meer over Siblu!

Waddenzee
Groningen aan de Waddenzee op de kaart

Op de grens tussen de provincies Groningen en Friesland vindt u een plek waar de natuur ongestoord zijn gang gaat. Een chalet op Vakantiepark Lauwersoog is dan ook de ideale uitvalsbasis naar drie prachtige natuurgebieden, namelijk het Nationaal Park Lauwersmeer, Nationaal Park Schiermonnikoog en het UNESCO Werelderfgoed de Waddenzee.

Via de Oosterscheldekering rijdt u Walcheren in waar u de mooiste en schoonste stranden van Nederland met de meeste zonuren vindt. Dit eiland wordt gekenmerkt door diverse landschappen en een rijke cultuur. Een stacaravan op Vakantiepark in de Bongerd is een uitstekende locatie om alles van dit prachtige eiland te ontdekken.

Zeeland
Zeeland op de kaart

Het eiland Schouwen-Duiveland in Zeeland is een prachtige bestemming omringd door water. Hier vindt u ons Vakantiepark de Oase, gelegen dicht bij zee en aan het bruisende centrum van Renesse. Een stacaravan op Vakantiepark de Oase is dan ook de ideale uitvalsbasis om hiervan te genieten en de prachtige en wisselende landschappen van het Zeeuwse eiland te ontdekken. 

Een chalet kopen bij Siblu vakantieparken
in Nederland

Bent u op zoek naar een plek waar u kunt ontspannen met uw gezin? Dan is de aankoop van uw eigen chalet op een Siblu vakantiepark een fantastische mogelijkheid. Wij leggen u hier uit wat u allemaal kunt verwachten, hoe een aankoopproces eruit ziet en uiteraard vertellen wij waarom u chaleteigenaar bij Siblu moet worden.

Uw Siblu chalet verhuren, de mogelijkheden
De mogelijkheden

U wilt trotse eigenaar worden van een chalet en u wilt graag weten of én hoe u uw chalet kunt verhuren.
Siblu biedt diverse opties om inkomsten te verkrijgen door de verhuur van uw chalet en u kunt hiermee tot 100% korting op de jaarplaatshuur ontvangen. U kunt er overigens ook voor kiezen om uw chalet niet te verhuren. Dat kan natuurlijk ook altijd.

Probeer het eens uit

Wist u dat u bij ons een gratis nachtje kunt proefslapen? Zo kunt u ontdekken of een tweedehands chalet iets voor u is. Wilt u weten wat de mogelijkheden van de chalets zijn? Op onze showterreinen kunt u een kijkje nemen in ons aanbod. U kunt uw eigen plaats op het park uitkiezen of gaan voor een volledig geïnstalleerd chalet.

Een afspraak maken of wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op via onderstaand contactformulier.

Laat uw gegevens achter

Wij zijn bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 09:00 tot 17:30 uur.

010 - 3031823

Door dit formulier in te vullen, gaat u ermee akkoord dat uw persoonlijke gegevens worden verzonden naar en geregistreerd door Siblu NL B.V. om contact met u op te nemen per e-mail of telefoon, naar aanleiding van uw oriëntatie op de aankoop van een vakantiechalet bij Siblu. Laat uw telefoonnummer achter als u door ons teruggebeld wilt worden.

Postcode
City
U overweegt de aankoop van een vakantiechalet binnen:
Legal terms

Siblu France SAS acts as data controller and collects your data on the basis of your consent. In this sense, if you have agreed to be contacted by telephone as part of your contact request, but also for proposals for new products and services by electronic mail, your data will be used by Siblu France SAS for commercial purposes. or marketing. Your data will be used only by the internal services of Siblu France SAS. Your data will be securely stored by Siblu for a period of three years from their collection or from the last contact from you. At the end of this period, Siblu France SAS may contact you again to find out if you wish to continue to receive commercial solicitations. In the absence of a positive and explicit answer, your data will be deleted. You have a right of access, rectification and deletion as well as portability of your data. You also have the possibility to oppose any processing of your data by Siblu or to request a limitation in the cases provided for by regulations and in particular Article 18 of the General Data Protection Regulations. For more information on your rights and how to exercise them, you can consult this link.

For any additional information on the processing of your personal data, you can consult the Siblu privacy policy.

Siblu NL B.V. treedt op als verwerkingsverantwoordelijke en verzamelt uw gegevens op basis van uw toestemming om u commerciële communicatie te sturen. Bekijk hier meer informatie over het beheren van uw gegevens en uw rechten.
*Velden zijn verplicht